Sponsoring

Team StrandRover zoekt sponsoren!

Om ons project te realiseren kan Team StrandRover alle hulp gebruiken! Wij zijn op zoek naar bedrijven die dit project kunnen ondersteunen door middel van sponsoring in de vorm van geld, materiaal, kennis en promotie.

Met een kleine bijdrage helpt u Team StrandRover enorm mee met het realiseren van de eerste StrandRover robot, en zo draagt u een steentje bij aan het opschonen van onze stranden!

247TailorSteel, marktleider in Nederland op gebied van op maat op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen, heeft het voor ons mogelijk gemaakt om het frame voor onze StrandRover robot te verwezenlijken; zij bieden ons de mogelijkheid om het stalen frame, en de aluminium kap en lampenkapjes volledig te laten produceren in hun eigen productiehal. Wij als team zijn uiterst dankbaar voor deze gulle bijdrage aan het project.   

Al meer dan 16 jaar voorziet 247TailorSteel hun klanten van op maat gesneden plaat- en buismateriaal. Dankzij de zelf ontworpen online software Sophia® is het voor klanten mogelijk om 24 uur per dag, 7 dagen per week online bestellingen te plaatsen, in één minuut een offerte te ontvangen en hun eigen onderdelen binnen 48 uur geleverd te krijgen. Met een indrukwekkend machinepark met meer dan 80 lasersnijders en 50+ kantbanken heeft 247TailorSteel een leidende positie gekregen in de staalindustrie. Het bedrijf heeft zes vestigingen verspreid over Nederland, België en Duitsland.

 

Sinds de oprichting in 2007 heeft het bedrijf een grote invloed gehad op de digitalisering van de metaalbewerkingsindustrie. Door het programma Sophia te gebruiken, worden menselijke fouten verminderd, versnelt het productieproces en kunnen klanten flexibelere ontwerpen indienen.  

Zonder de hulp van 247TailorSteel had de basis van de StrandRover, het chassis, niet gerealiseerd kunnen worden. Door de hoogwaardige kwaliteit van het staal en aluminium is de StrandRover super robuust en zijn alle onderdelen secuur beveiligd binnen in het frame. Voor alle onderdelen, technisch advies en goed contact, zijn wij enorm dankbaar. 

Indi B.V. is een groothandelaar die gevestigd is in Groningen, dat het StrandRover project steunt met een financiële bijdrage. Met deze bijdrage kan Team StrandRover technische onderdelen bestellen op hun website, voor het monteren van alle onderdelen in het frame en in de kap. Hier zijn wij uiterst dankbaar voor! 

Indi B.V. heeft een groot en divers assortiment aan technische onderdelen, en levert een groot scala aan hoogwaardige producten voor allerlei technische industrieën. Een aantal topmerken die hun producten aanbieden op Indi.nl zijn onder andere; Festo, Milwaukee en Dormer. Team StrandRover heeft onder andere moeren, glijlagers, en kabels mogen bestellen op Indi.nl 

 

Verder Liquids heeft Team Strandrover ondersteund met een financiële bijdrage. Met deze gulle bijdrage kunnen wij ons project verder financieren en benodigde onderdelen en materialen bestellen. Wij van Team StrandRover zijn erg dankbaar voor deze donatie.  

Verder Liquids is een toonaangevend bedrijf met een wereldwijde aanwezigheid in de vloeistoftechnologie. Met verschillende vestigingen over de hele wereld, waaronder locaties in Europa, Azië en Noord-Amerika, heeft Verder Liquids een internationaal bereik.  

Het bedrijf is gespecialiseerd in vloeistoftechnologie en levert hoogwaardige pompen en andere vloeistofverwerkingsapparatuur. Van de voedingsmiddelenindustrie tot chemische processen en waterbehandeling, Verder Liquids biedt een breed scala aan oplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van verschillende sectoren. 

 

Elfa Elementenfabriek, gevestigd in Amsterdam, heeft Team Strandrover gesponsord door onze accu gratis te leveren. Met deze accu kunnen we de vier wielen en de bijbehorende elektra van stroom voorzien, waardoor de StrandRover mobiel is. Wij zijn erg dankbaar voor deze gulle bijdrage aan ons project.  

Meer dan 100 jaar geleden werd Elfa opgericht als kleine fabriek voor bruinsteenbatterijen en platte zaklantaarns. Inmiddels is Elfa uitgegroeid tot een groot bedrijf, dat zich specialiseert in een groot scala aan accu’s, batterijen en licht. Sinds 2006 fungeert Elfa steeds meer als importeur in plaats van distributeur en groothandel en heeft daarmee een unieke marktpositie ingenomen. 

De officiële werkplaats van de Hanzehogeschool, de Hanze Makerspace, heeft het StrandRover project gesteund door materialen aan te bieden en testmodellen te produceren. Namens hen konden wij plexiglas, MDF, en 3D-geprinte modellen gebruiken tijdens de testfase van ons traject. Wij zijn erg dankbaar voor de hulp  

De Hanze Makerspace biedt een open en creatieve werkplaats buiten reguliere leeractiviteiten voor alle studenten van de Hanzehogeschool in Groningen. Elke student, technisch of niet, is welkom om te komen bouwen met Makerspace-materialen, te experimenteren met gereedschappen en machines, of hulp te vragen bij het uitwerken van een project of het leren over een nieuwe tool of techniek van het HMS-team.  

nobian logo png

Nobian is een vooraanstaand chemisch bedrijf dat hoogwaardige specialty chemicals produceert. Het bedrijf is ontstaan uit de afsplitsing van AkzoNobel in 2020 en heeft sindsdien een sterke positie in de markt ingenomen. Dit bedrijf heeft Team StrandRover III erg gesteund met meerdere financiële bijdragen, waardoor ons team de mogelijkheid had om onderdelen en producten te kopen voor de StrandRover. 

Nobian richt zich op innovatie en duurzaamheid in hun productaanbod. Ze bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van klanten. Met een geschiedenis van industriële expertise en een focus op kwaliteit en flexibiliteit heeft Nobian zich gevestigd als een betrouwbare partner, waarbij klanttevredenheid centraal staat.